L'associació:

 

      L'associació Estel de Llevant, que des de l'any 1996 treballa per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb malaltia mental i de les seves famílies.

La campanya "Un nou espai per a la salut mental"

 

          Implicar a la societat de la comarca de Manacor i de l'illa de Mallorca en general en la recaptació de fons per fer front a la reforma de la futura seu -imprescindible davant el creixement nombre de persones ateses i de serveis prestats- i, de forma paral.lela, donar més visibilitat a aquesta malaltia, que malgrat els avanços dels darrers anys encara pateix molts d'estigmes.

 

 

       Aquest projecte suposa molt més que disposar d’un edifici amb més capacitat i millors instal·lacions: és l’espai des d’on més persones amb un trastorn mental podran avançar en la seva autonomia personal i integració social i laboral amb millors condicions; és l’espai des d’on l’equip de professionals podrà donar-los el suport necessari, amb la mateixa implicació que ara però més recursos; i és, també, l’espai on les famílies participaran en aquest procés amb les eines adequades. És, en definitiva, un nou espai per a la salut mental a tota la societat de la comarca.


 

 Patrocinadors